2.1 Eprom giving me .L

All info relating to the Denford Triac series of CNC milling machines

Moderators: Mr Magoo, Martin, bradders, Steve

Post Reply
minimad30
Posts: 33
Joined: Mon 05 Aug , 2013 12:28 pm

2.1 Eprom giving me .L

Post by minimad30 » Thu 08 Dec , 2016 8:57 am

Hi folks,

I require a bit more help. I have swapped out the eprom on my triac vmc but I only get a .L flashing on the eurocard. Not sure if this is an issue with the eprom or not. The other two boards I have don't have v2.1 eprom, they are green segment boards. Would the eprom from one of those work or is there a way to tell what is going wrong?

minimad30
Posts: 33
Joined: Mon 05 Aug , 2013 12:28 pm

Re: 2.1 Eprom giving me .L

Post by minimad30 » Mon 12 Dec , 2016 18:27 pm

anyone?

TDIPower
CNC Guru
CNC Guru
Posts: 421
Joined: Tue 29 Apr , 2014 18:38 pm
Hardware/Software: Starturn 5 (sort of running, I will get this done!)
Lathe cam designer V1.11
Quickturn 2D Design
FANUC offline and online programs.
Microrouter Pro NS V5 (microstep)
VR2 and VR5
Boxford VMC260
Techsoft 2d Design tools V1 > V2
ProDesktop
Fusion 360
Deskproto

Re: 2.1 Eprom giving me .L

Post by TDIPower » Mon 12 Dec , 2016 21:21 pm

Denford only come on here in their spare time, it's not part of 'the job' as I understand it, so sometimes you have to go put the kettle on and sit down and think of other things until they get chance.

Pete

Martin
CNC Guru
CNC Guru
Posts: 1678
Joined: Fri 24 Feb , 2006 17:09 pm
Location: Brighouse

Re: 2.1 Eprom giving me .L

Post by Martin » Mon 12 Dec , 2016 23:43 pm

The Eproms on the NextStep cards are different. Are either of them rack mounted cards?

minimad30
Posts: 33
Joined: Mon 05 Aug , 2013 12:28 pm

Re: 2.1 Eprom giving me .L

Post by minimad30 » Tue 13 Dec , 2016 8:58 am

damn, they are both surface mounted top cards. As was the one i had with the 2.1 eprom but that had a red segment board.

Post Reply